10 минута Пътеводител за опаковане и разопаковане

Ами, като сте решили да отидете с ход на самообслужване. Искам да кажа, че имате ограничен бюджет за хода си и не искат да наемат на пълен ход обслужване на движещ се компания. Ако ви е удобно при опаковане и разопаковане кутии, тази опция ще бъде със сигурност пари за спестяване на решение. Ще спестите значителна сума пари за да се движат, тъй като няма да се налага да плащат за опаковане и разопаковане кутии. В тази статия ще ви научи на някои полезни съвети за това как да се опаковат и разопаковането елементи безопасно, така че можете да се наслаждавате на нов дом по-рано.

На първо място трябва да се организираме за хода си. И по-рано закупи всички необходими опаковъчни материали и кашони, които ще трябва да се опаковат си домакински вещи и други елементи. Професионални движещи компании винаги препоръчвам за използването на добри доставки на качеството опаковка. Така че, закупуване препоръчани качествени кашони и опаковъчни материали. Вие ще трябва опаковане доставки като силни движещи се кутии, маркери, вестници, кафяви документи, опаковъчна листове, балон тайна, дървени съдове, опаковане лента, ножици, етикетирането документи и т.н. Място необходими опаковъчни консумативи във всяка стая.

Опаковка една стая в даден момент. Във всяка стая елементи пакет няма да използвате веднага, или не често ги използват. Увийте всеки елемент правилно в добър баланс качество опаковка или балон обвивам. Място увити елементи в кутията. Попълнете празното пространство на кутията с ватиран вестници за възглавница с позиции. Поставете по-тежки елементи първо и светлината позиции по-късно. Преди да се премести към следващото поле, запечата кутията с тежки лента мито опаковки. Уверете се, че сте ги запечата здраво. Може да връзвам кутии със силни полета, за да ги направят удобен за носене. Label кутия и да се премести към следващото поле.

Опаковка-тежки елементи в малка кутия, така че можете да вдигнете кутия лесно. Опаковка кухня или домакински уреди в техните оригинални кутии. Опаковка за кухня или изделия от стъкло в съдомиялна пакет кутии. Опаковка отделна кутия на елементите, които ще трябва веднага в новия си пребиваване. Не забравяйте да попитате още няколко съвети от професионални хамали и опаковчици за пакетиране на предмети.

След транспортирането на предмети от бита на вашия нов дом дойде времето, за разопаковане кутии. Подредете мебелите и скринове, където искате да ги поставите. След това се справи кутии за разопаковане. Разопаковане първи кутии от детски стая, спалня, кухня и баня. Във всяка стая кутии разопаковам първо ще се нуждаят от тях. Разопаковайте всяка кутия напълно и да се разпорежда кутии или кашони. Проверка на рекламните си елементи да се уверите, че не напускат никакви продукти. Както опаковка, опаковка няколко кутии на ден.

Надявам се идеите, споменати в тази 10 минута употреба статия ще ви помогне да опаковат и разопаковам кутии правилно като професионален пакетиране и хамали фирми.