цялостни икономии – споделяне на богатството

Чували ли сте понятието “споделят богатството” и преди, нали? Е, бил ли си в състояние да го направят?.

При пълна спестявания, погледнем богатство и колко пари може да се “спаси”.

Представете си, като най-добрия си приятел, за да хубава, случайни ресторант. Преди да се хранят, Вие се съгласявате да се раздели на проверката. Двама от вас да споделя някои разговор, докато се наслаждавате истински страхотна храна.

Когато проверката пристига, твой приятел той осъзнава, или тя ще трябва да платите само една четвърт от сметката. Как е възможно това? Тъй като имате право на 2-за-1 предястия като член на Допълни спестявания,.

Когато се запишат в Допълни спестявания, можете да спестите до 50% от над 30 000 ресторанта. Това означава, че когато идва проверка, законопроектът вече намалени на половина и на двама ви разделят разходите за останалата половина – една четвърт от първоначалната цена на придобиване на хранене.

Има повече начини да спестят. Като член на Допълни спестявания, можете да спестите до 40 на сто от вашите билети за кино и до 50 на сто от разходите за достъп до любимите си забележителности и много, много повече. Вие също така ще имат достъп до стотици купони на месец (да, това е на месец, а не години), за да ви помогне да спестите пари в любимите си магазини.

Така че, като се вземат най-добрия си приятел, на кино, увеселителни паркове, музеи, художествени галерии и повече, можете да “споделят богатството”, като им помага да спестите пари заедно с вас.

Включете се в Пълния отстъпка спестовна услуга и веднага започват да се възползват от хилядите възможности за спестяване на пари. Само с три прости стъпки, за да се регистрирате, той наистина не може да бъде по-лесно. Регистрирайте се онлайн на CompleteSavings.com или ни се обадете на безплатния в 1-800-826-1885. Включете се днес, обадете се на най-добрата приятелка, или приятели, и започнете да споделяте богатство – на икономии.