удобни ангажименти

Помниш ли, когато думата ни беше нашата връзка, и ръкостискане подписаха сделка?

Ние пое ангажимент, го държат и очаква другите да направят същото. Дори, когато е било неудобно, ние продължавахме нашите ангажименти, в бизнеса и в личния си живот. Толкова много се е променила.

Имам цака за извършване на устни споразумения с хора, които по-късно само да си спомня какво е в техен интерес. Това ми се случи отново това миналата седмица с моя ски лизинг. В началото на сезона, не можех да се собственик да напише пълния договор – тя ми каза, че е твърде зает и тя ми вярва. Прехапах на тази кука и се оттеглиха за ски лизинг, без писмено съгласие – поема, като тя ще ми каза, че ще следваме устно споразумение.

Сега тя е забравил повечето от това, което каза. Нейните изисквания са всичко за това, което прави сделката удобно – и дори по-изгодно за нея – без да се взема на предишната ни дискусия. Тя дори ме обвини, съставляващи разговори I документирани по електронната поща. Толкова за това устно споразумение.

Аз съм разочарован. Когато тласък дойде да набутам – тя се променя обсъждането на това, което е удобно за нея, независимо от предишен ангажимент, който съм чест.

Какво става с нашия свят?

Една седмица виждам вълната на Go Givers покачване с пускането на Go Givers продават повече – и следващата седмица аз съм се чудех дали Go Givers са в огромна малцинство.

Има ангажимент дойде да кажеш, когато си удобно? Ако това е така, ние сме в дълбоко неприятности. Ако всичко трябва да бъде в писмена форма, одобрена от правните гончета, цялото I е пунктирана и кръстоса Т – само за да се защитим – ние сме в голяма беда.

Ние никога не може да се създаде писмено споразумение по-мощен от нашия ангажимент да запазим думата. Ако трябва да сложим всичко в писмена форма – на енергия и разходи (да не говорим за юридически главоболия) смаже възможност да си сътрудничим. Кой иска да работи с друга компания, да купите дадена услуга или дори да наемете стая, ако съдебни такси се претегля с главата възможност.

Изпитвате ли удобни ангажименти?

Бих Наистина оценявам вашите мисли. Има хора, запазване на споразумения по-рядко – или аз съм само с тичане в хора с проблемите?