най-добрите предплатени връзка и услуги в Индия

Повечето от вас са объркани, когато става въпрос да се възползват от мобилни услуги за първи път. Двете важни условия, които ще чуете често е предплатени и абонаментни. Така че, за да направите избор между двете, което трябва да разбере тяхното значение и разликите между двете.

Предплатени връзка Ви предлага мобилни услуги, където ще трябва да блокира предварително заплащане за еднакъв като има предвид, абонаментна връзка Ви предлага мобилни услуги, където ще трябва да плати в края на платежния цикъл или с други думи, които публикувате плащат за услугата.

Подход към фактуриране

Най-важната отличителна черта между двете връзки е начин на таксуване. В предплатена връзка, трябва да купите предплатена СИМ карта, която има кредитна време за разговори, за които ще трябва да платите в началото. Така че за фактуриране е направено преди действителното използване започва.

В абонаментна връзка получите сметката в края на месеца или в период на таксуване. Така че ви плащат след ползване след службата.

Начин на употреба и разходите

Вашият използване е свързан с типа на мобилна услуга, която трябва да изберат. Ако сте много повтарящи След това потребителят абонаментна връзка е подходяща за вас. Можете да се възползвате от денонощна и разговори на разположение. Но не забравяйте да наблюдава вашите повиквания, ако искате вашите сметки да остане в рамките разпределят бюджета си.

Предплатена връзка е подходяща за потребители, които правят по-малко разговори и други предоставени услуги. The предплатена СИМ-карта има определен кредит, който в началото за по ползването. Можете да спестите пари, като добавите кредитна разговори в купюри, които изискват. Също входящо повикване са безплатни, а те все още могат да бъдат получени, дори и след като валутата, в предплатени СИМ-картата получава повече

удобство

В случай на абонаментна връзка което трябва да направите всички необходими документи и да даде определена сума на депозита като обезпечение.

Предплатени връзки могат да бъдат закупени лесно и услуги може да бъде възобновено на самата покупка. Всичко, което трябва е предплатена СИМ-карта и кредитна разговори да започнат да използват връзката. Предплатени връзки са по този начин безпроблемно в сравнение с абонаментни връзки.