медицински център покана да запишете вашата практика

Един от най-разочароващ неща, които пациентите си би могъл да се справи с се обажда в, само за да достигне гласова поща. Вашите пациенти често са уплашени или подчерта и просто искате да говорите с жив човек достатъчно дълго, за да получите някои успокоение, и те може да се премине към друг лекар, ако те чувстват, че не получават вниманието, което заслужават с вашата практика. Можете да си спестите много пари и мъка от търсенето на услугите на медицински център за обаждания, които ще се погрижат за вашите повиквания, когато вашият офис е затворен. Тази услуга ще се уверите, че вашите пациенти получите отговорите, които се стремят, когато не са на разположение, които ще да бъдат щастливи и желаят да продължат доверявайки си медицинска практика.

Операторите, които работят с медицински център повикване, са HIPAA обучени и разполагат с необходимия опит, за да се справят медицински повиквания. Вашите опасения на пациентите може да бъде разрешен по всяко време на деня, дори по време на вас и вашия персонал са извън офиса. Много пъти, персоналът в медицински център разговор се обучават медицински сестри и медицински специалисти, които разбират чувствителността на ситуации и информация, която се споделя. Ако има повиквания, които не могат да бъдат покрити с телефонен секретар, можете да бъдете сигурни, че ще бъдете уведомени. След това можете да се справи с проблеми с пациентите си по време на редовното работно време, което ще напомня на пациентите си, че получавате цялата необходима информация за своите дела.

Има много начини, че този вид услуга може да ви спести и си медицинска практика голяма част от парите. Без използването на услуга телефонен секретар, вие вероятно ще трябва да наемат някой за човека вашия офис телефони по всяко време на деня. С това допълнително персонал, ще се изисква да изработи график проблеми и да се грижи за заплати и обезщетения за служителите си. С полза на медицински център повикване, вие никога няма нужда да се притеснявате за допълнително натоварване за справяне с допълнителен персонал и въпроси осигуровките. Можете да се възползвате от кръг денонощна грижа за кол центрове предоставят и бъдете сигурни, че Вашите пациенти ще бъдат развълнувани от вниманието и обслужването, което получават. A медицински услуги отговор може да е много нещо, което ви спестява лекар практика и живота на пациентите си.