кол център скрипт ефективен начин за увеличаване на валутните курсове

А кол център е за всички услуги и комуникация е основен елемент на техните услуги. За да се говори ефективно и точно, добър скрипт кол център трябва да е за средства, които отиват да живеят и предоставят телефонни услуги. A скрипт кол център е много повече и по-нататък от основните телефонни линии на “Как мога да ви помогна”. Става въпрос за импровизации, маркиране на речта или на текста пасаж да го съкрати, така че агент не губят дъх, докато говорите; поставете паузи, както и правилното репетиция на думи или изречения клаузи, които трябва да се подчертае при. Един агент трябва да притежава добри умения за импровизация да насочи разговора към по положителен начин.

A добър сценарий кол център трябва да е подходяща както за компанията и нейните продукти. Тя трябва да привлече всички възможни заявки и въпроси; клиент е трябвало да попитам. Заедно с добър писмен сценарий, агент трябва да притежава добри умения за импровизация да насочи разговора към по положителен начин. Ето някои важни съвети, за да се създаде добра и ефективна комуникация инструмент за вашите клиенти.

1) Език Twisters: A скрипт, като се започне от добре дошли фраза до края поздравления трябва да бъде проста и лесно да се формулират. Операторите трябва да произнася думите без ударение и лесно. Сценарият трябва да бъде кратка характер и не би трябвало да има повтарящи се звуци съгласни.

2) Време: А просто ‘Здравей’ ще бъде достатъчно за вашите всички глобални клиенти. Като външни доставчици на услуги и BPO офшорни центрове за контакт имат 12 часа пауза между стандартното време, така, добро утро или добър вечер не може да помогне.

3) Доверете се: Бъдете търпеливи и учтиви с клиентите си. Опитайте се да съпреживяват проблемите си и да се създаде доверие. Избягвайте да говори като рекордер или машина IVR.

4) Temptation: Направете своя скрипт кратко и сладко. Избягвайте изкушението да запълни всичко между тях и излияния, когато е необходимо. Препоръчително е да се съхранява копие от Често задавани въпроси, тъй като те имат отговорите на почти деветдесет и девет процента от запитвания.

5) Тест: Никога не се опитвайте търпението на клиента. Дълги паузи или да имат за отговор може да се чувстват никога да не се върне. В случай, ако е необходимо да ги помолите да се обадя.

6) Tweak: Редактиране на скрипт като безмилостен диктатор и да го направи за практически действия.

7) Track: Виж, сравни и анализира промените в лично и професионално изпълнение, след като необходимите промени в скриптове.

Един добър външен скрипт кол център увеличава валутните курсове и намалява отпаднали трупи повиквания. Винаги е по-добре да работят на повикване скрипт с представител на компанията, защото те са тези, които познават тънкостите на техния продукт и услуги.