избягване на капаните с живи чат услуги за подпомагане

Осигуряване на живо чат услуги за подпомагане на вашия сайт сайт за продажби справки и обслужване на клиенти, заедно с традиционната електронна поща и поддръжка по телефона е добра идея, това е по-икономичен и лесен достъп до всички бяха от света. Уебсайтове, които използват чат софтуер се е увеличила обема на продажбите си, да доведе преобразуване съотношение и стратификация на клиентите от сайт, който не използва чат система.
Чат на живо подкрепа е лесно, много ориентирана задача и удобен начин за система за поддръжка на клиенти, беше широко приета като един от най-добрите клиенти режим подкрепа комуникация, заедно с електронна поща и поддръжка по телефона. Пазете се от капани при използването на живи чат услуги за поддръжка за вашия бизнес уебсайтове.

Moot чат на живо е провела проучване на чат потребители на различни категории, като бизнес електронна търговия и сайтове за поддръжка на клиенти и най-вече уеб хостинг подкрепа където опитът не е всичко, което положително и много чат потребители имам лош опит за поддръжка на клиенти поради някаква един следната причина.

Използването на Pro активния чат

Pro активния чат е една страхотна възможност за чат на живо софтуер, вашият оператор може да покани посетителя за недвижими сесия време, чат, веднага щом влезе в уебсайта си, повечето от посетителите на сайта започват да се дразнят, ако имам покана за чат поп изображения веднага. Избягвайте да използвате Покани функция Chat по-често, позволяват на гостите да се движите на страниците свободно, да ги покани да говорите само когато те са останали в основните страници, като цени на продукти, сравнение на продукти, както и проверка страници за значителен период от време.

Никога не кани гостите за чат, ако те вече Игнорирани / Отхвърлени чат искане, защото те знаят, че вашият сайт предоставят онлайн чат услуги и те да се обадите за помощ в реално време, когато чувстват нужда от вашата помощ от оператор.

избегне забавяне в приемането чат запитване

Чат желание на Клиента задържа в чата опашка за дълго време, повечето от операторите на живо подкрепа се от 5 до 10 минути, за да приеме искането чат въпреки че системата съобщението се казва, че дължината на опашката в само две или три в повечето от случаите. Също така след дългия система изчакване пренасочени към Неактивен съобщения да се оставят съобщения и много клиенти се е раздразнена от това действие, защото те смятат, че е загуба на време.

Поискайте си оператор, за да се получи по-голям приоритет за входящ разговор искане, те могат да имат някои важни въпроси. Ако си на живо чат софтуер подкрепя предварително опцията Chat заявка след това може да го позволи и ще можете да изчислите важността на въпросите, преди да ви оператор приеме чат. Вашият оператор трябва да се намали времето за чакане Chat опашката, колкото е възможно.

Активирайте изберете функцията оператор, така че посетителите сами могат да решат на кого искате да говорите и да ги дадат храна, за да изберете отдела, които отговарят на настоящия си проблем.

увеличаване на оператора време за реакция чат.

След приема чат, чат агент подкрепа като дълго време, за да отговори на заявката на клиента и е вероятно те се преработват повече броя на разговори едновременно.

Повечето от чат система има възможност за задаване на чат Max лимит за всеки оператор. Administrator трябва да се определи лимит, основани на опита на оператора, чат типичен бързина, технически познания върху бизнеса. Според проучването опитен оператор Chat може да работи до 6-8 чат едновременно и ако те се справят повече от това, то ще доведе намаляване на съотношението време за реакция.

Мениджър клиенти подкрепа трябва да извърши одит на доклада чат и чата периодично, Също мениджър Customer Support трябва да получите подробна след проучване чат обратна връзка от клиентите за оценка на чат отговор от гледна точка на клиента. Ако някоя от клиента гласуваха за отрицателна обратна връзка, подкрепа мениджър трябва да провери суроватка клиент гласува така и не е необходимо пълно действие.

Ако операторите са много заети, просто се опитват да актуализирате посетител периодично най-малко веднъж в рамките на 60 секунди, когато е възможно изпрати извиненията съобщения за закъснението, така че клиентите могат да се чувстват, че Чат оператори работят за тях.

Злоупотреба с консерви съобщения в чат отговор:

Използване на консерви съобщения ще се увеличи Средното време за отговор чат, че ще бъде без грешки. В същото време има много недостатъците, ако не се използва правилно.

Операторите дъмпинговите огромен текст на ръководство за заявката си в чат прозореца, надявам се, че много по изпомпване на дълъг текст от консерви съобщения. Онлайн чат отговор трябва да бъде винаги на кратки съобщения като Twitter, не изпращайте огромен отговор от консерви съобщения. Ако това е подробно ръководство След това натиснете URL на тази употреба, вместо да ги поставите като чат съобщения.

Понякога клиентите стават неподходящи съобщения чат отговор на въпроса им от агенти. Операторът трябва да провери дали избрания шаблонен отговор има съответните отговори на клиенти заявка или не, преди да го изпратите на клиента.

Възложените живи оператори чат

Клиентите са съобщили, че виждат много граматически грешки и правописни грешки в чата отговори, дори понякога те не са в състояние да го разберат.

Безспорно е, да намали оперативните разходи са аутсорсинг компании живи чат услуги в Индия и други страни. Предоставяне на качествени услуги за поддръжка на клиенти е по-важно, отколкото при рязане на разходите, Loosing един съществуващ клиент е по-равностойно на получаване на 10 нови клиенти. Така се направят някои подробно проучване на аутсорсинг компании, преди да ги наемат за поддръжка на клиенти.