взаимодействат с вашите презентации на Power Point, тъй като те може да се говори сега.

PowerPoint слайдове са полезно средство за въвеждане на нова информация за хората. Въпреки това, те също могат да бъдат използвани, за да направят своя избор, тестват и задълбочат познанията и дават незабавна обратна връзка. Тези презентации презентации може да се направи по-полезни, като ги направи ефективно представяне Powerpoint.

Да извършва ефективна Представяне Powerpoint, първо трябва да разработят план. Този план ще включва основен презентация, в която или дава на потребителя възможност за избор или тестват и задълбочат познанията на потребителя. Ако целта на презентацията е да провери знанията, тогава следващата стъпка може да се приеме за създаване на слайд обратна връзка. Обратната връзка слайд може да бъде хипервръзка. За да се направи презентация по-забавно, повече може да се направи, за да интерактивна презентация PowerPoint като, анимация, образи и звуци от Интернет може да бъде поставена.

Ефективна презентация е лесна интеграция с Microsoft Office; Turning Point ви дава възможност да превърне своите лекции в мощни ефективно представяне презентации, които създават динамични двупосочни преживявания. С PowerPoint Plug-In, че може да провежда оценки на публиката и се събират, се класира и съобщават важна информация от всички в Microsoft PowerPoint.

Създаване на ефективно представяне може да се направи лесно с повратна Technologies System публиката Response. Turning Point работи в рамките на PowerPoint, като професионално проектирани шаблони и просто редактиране на тях, за да отговарят на вашите нужди с помощта на Turning Point лентата с инструменти. Всички шаблони могат да се персонализират, това означава, че можете да промените текста, цвят, размер и стил, само с няколко кликвания. Просто изберете шаблон, да промени съдържанието и настройките, използвайки Turning Point лентата с инструменти, и запазете пързалка – толкова лесно, както 1-2-3.

PowerPoint е повече от просто една линейна инструмент презентация. По-късните версии като 97, а други на PowerPoint подкрепа разклоняване навигация, включително специални бутони и менюта. Тези характеристики правят ефективен Представяне Powerpoint мощен и интерактивен продукт, за създаване на потребителски уроци. Този инструмент е както индивидуално учител.

Ефективна презентация включва мултимедийни елементи, като звук, графики, анимации, снимки и филми от началото на шоуто. Ефективно Powerpoint Представяне шоу може да включва уеб връзки, както и разнообразие от файлове, създадени с други програми. PowerPoint може да се разглежда като процес на проектиране за уеб, когато презентации се съхраняват като HTML файлове.

PowerCom при създаването на ефективно представяне, има някои съображения за дизайн, че той винаги се запазват в паметта си. Тези характеристики правят презентации по-лесно да се учат и водещ на интерактивно представяне PowerPoint изглежда по-професионално.

Има два лесни видове интерактивност, които могат да бъдат включени в нито едно ефективно представяне са навигация и обратна връзка. За навигация, можете да използвате екранните бутони и хипертекстови за разклоняване структура. За обратна връзка, направени пързалки могат да представят въпроса и предлагат възможности за избор на отговорите.