Килими за да акцентират къщата си красота

Килими обикновено са разделени в две основни класификации: В западната и Азия. Установено е, че западните Килими района са възникнали в Испания през 13-ти век. Те бяха изтъкани сложно от тези от ислямските народи и след това се внасят.

Едва през 17-ти век, че Франция стана популярен производител на килими в Европа. Градовете на Aubusson и Savonnerie стана центровете на вземане на килими в западния свят тогава. Но през по-късните години, Англия се издига до един от най-известните производители на невероятни килими площ. Скоро, килими са направени чрез използване на машини. Въпреки това, те не са толкова красиви, колкото тези, които, когато тъкани на ръка. Плюс това, на машинно направени килими са скъпи в сравнение с тези, които са ръчно тъкани. Килими са казва, че са били направени в Египет по време на древни времена. Повечето от тези килими са плоски и са използвани в молитва камери, а не за украса.

По време на 19-ти век, Америка произвежда Килими, които са обратими и са изработени от вълна. Този тип Килими са популярно известен като килим пропит. През онези години, middleclass семейства имат Килими, които са били направени от сплетена или облекло тъкани. Сравнение на килими преди от днес, тези, направени днес се предлагат в голямо разнообразие от дизайни и материали. С течение на времето, производството на килими стана по-популярна. Освен това, материалите са различни един от друг, за да осигури добавена издръжливост и да стане по-очарователно. Някои хора тези дни събира Килими да акцентират домовете си. Те дори изкупуват старинни килими площ, дори ако те са много скъпи.

Съвременните килими ден площ са по-скъпи, но си дизайн и цветове се предлагат в голямо разнообразие от възможности. В допълнение, Килими може да се използва за украса или да направите етаж изглежда толкова елегантен и жив. Подът твърда дървесина може да изглежда като произведение на изкуството, когато поставите идеалното килим площ. Тези килими може да се използва за определяне на пространството в хола, за да не изглеждат скучни. Какви са факторите за намиране на добра черги област? Първият фактор е размерът на стаята или на пода. Смятате ли да я постави под център маса или под дивана? Уверете се, че дизайна на Килими отида с интериора на дома.

Килими се предлагат в голямо разнообразие от модели и цветове. Изразете своята креативност и да се покаже на вътрешната красота на къщата си с удар от килим, който съвпада обзавеждане на стаите. Светли и пастелни цветове са освежаващо да погледнете особено през лятото. В същото време, тъмни цветове са подходящи по време на зимния сезон. Друго съображение е трайността на килими. Уверете се, че ги купувате от оборими компания.